banner102

Usta Öğreticilere bilgilendirme toplantısı

Of Halk Eğitim Merkezlerine bağlı kurslarda çalışan Usta Öğreticilere yönelik Bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ocak 2018 Salı 19:17
Usta Öğreticilere bilgilendirme toplantısı
Yaygın Eğitim Kurslarının iş ve işlemleri, Yaygın eğitim nedir? Halk Eğitim Merkezi Kurslarında görev alabilmenin şartları nelerdir? Yaygın Eğitimden kimler faydalanır? Kurs açma kriterleri nelerdir? e- yaygın modülü nedir? Kurslar nerede açılır? Kurs denetimleri nasıl ve kimler tarafından yapılır? Bu ve benzeri yaygın eğitim kursları ilgili bilgilendirme toplantı icra edildi. Ali Yeşilyurt İmama Hatip Ortaokulu’nda yapılan toplantı Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir’in katılımıyla yapıldı.

Kursla ilgili yapılan toplantının başında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir;“Halk Eğitim Kursları dikiş nakış kursları değildir. Elbette dikiş nakış kursları da açılıyor, fakat sadece bu kurslar açılmıyor. Çağın ihtiyacına göre bireylerin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda toplumun taleplerini karşılamak için vardır Halk Eğitim Merkezleri. Bu talepler doğrultusunda da kurslar açıyor ve vatandaşlarımızın istihdamına katkıda bulunuyoruz. Usta öğreticilik asla bir ek iş değildir. Usta Öğreticiler olarak sizler bizim önemli mesai arkadaşlarımızsınız. Sizlerle birlikte topluma önemli eğitim hizmeti sunuyoruz. Bundan sonra da göstereceğiniz gayret ve çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyor, sizlere başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti. 

Son Güncelleme: 23.01.2018 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90