banner102

Temizlik personeli bizim göz bebeğimizdir

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile buluştu. Belediye Toplantı salonunda yapılan buluşmada konuşan Başkan Sarıalioğlu, temizlik personelinin toplumun gözbebeği olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Mart 2018 Çarşamba 17:59
Temizlik personeli bizim göz bebeğimizdir

Toplantıya Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Celal Kalyoncuoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar da katıldı.

BAŞKAN SARIALİOĞLU, "SİZLER BELEDİYEMİZİN YÜZ AKISINIZ"

Her türlü hava koşulunda, gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan temizlik işleri personeline teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Sizler temizlik işleri personelimiz olarak, her zaman örnek gösterdiğim ve bizlerin yüz akı olan çalışanlarımızsınız. Of’umuzun tertemiz pırıl pırıl olmasını sağlayan fedakar çalışma arkadaşlarımızla bugün burada bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Temizlik personeli bizim göz bebeğimizdir, dışarıdaki elimiz ayağımız, gözümüz, kulağımızdır. Vatandaşlarımızın dile getirdiği memnuniyet işimize dört elle sarılmamızı sağlıyor. İşimizi en güzel şekilde en verimli şekilde yaparsak her zaman takdir alırız. En alttan en üst personele kadar ben de sizlerden biriyim, aynı yollardan geçtim. Bu yüzden hep birlikte el ele şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Hepinize önce emekleriniz için sonra da burada bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılanlar için brifing hazırlayan Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Celal Kalyoncuoğlukonuşmasında yapılan işler hakkında bilgi vererek “Değerli arkadaşlarım hepinizin bildiği gibi Of Belediyesinin hizmet ettiği sınırların yüz ölçümü oldukça büyük, bu kadar büyük bir alanın temizliği elbette kolay olmuyor. Sayın Başkanımız cadde, sokak, park, mesire alanları ve bunun gibi sosyal alanlar yapıp halkımıza hizmet etse dahi, buraların temizliğine dikkat edilmezse itina ile temizlenmezse halkımızın gözünde hiç bir kıymeti kalmaz. Onun için burada sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Ben inanıyorum ki sizler görevlerinizi en iyi şekilde yapıyorsunuz. Sizler belediyemizin gözbebeklerisiniz. Hepiniz yapmış olduğunuz görevler icabı çok değerli insanlarsınız. Ben bundan önce olduğu gibi bundan sonrada görevlerinizde daha dikkatli ve daha titiz olacağınıza canı gönülden inanıyorum. Böyle toplantıların Sayın Başkanımızın başkanlığında daha sıklıkla yapılacağını da burada belirtmek isterim. Sayın Başkanımıza sizlerin adına çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

Son Güncelleme: 07.03.2018 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Küçükakyüz 2018-03-11 08:53:56

Evet personel önemli tabi ama insanlarda hiç iş yok, solaklının denize döküldüğü yere bakın nekadar pırıl pırıl bir ofumuz var görürsünüz.önüne gelen çöpünü sallamış rezilliğin daniskası utanç verici.birde Taşocağındaki manzara sorma gitsin, güzelim gölleri üçkuruşluk menfaatleri için yok ettiler bizim insanımız ne doğanın nede çevrenin kıymetini bilmiyor ben Almanya’da yaşıyorum adamalar burada bir ağaç kesmek için müsade alıyorlar belediyeden. Amacım gavuru övmek müslümanı yermek değil sadece acı gerçekleri ifade etmek

banner90