banner102

Tekoba Derneği’nden Cos’ta İftar

Merkezi İstanbul’da bulunan Of Tekoba Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Cos mevkiinde düzenlediği iftar yemeğinde mahalle sakinlerini bir araya getirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Haziran 2016 Salı 02:43
Tekoba Derneği’nden  Cos’ta İftar
Yemekte konuşan dernek başkanı Ahmet Ulu, amaçlarının mahallelerinin maddi ve manevi kalkınmasına katkıda  bulunmak olduğunu belirterek; dernek yönetimi olarak bu rahmet ve bereket ayında komşularla bir araya gelip dostluk ve kardeşlik ortamında  iftar açtıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.

Mahalle muhtarı Şerafettin Ulu ise konuşmasında, "Bu güzel atmosferde buluşmamıza vesile olan derneğimizin değerli yöneticileri ve katkıda bulunanlardan Allah(cc) razı olsun. Genci-yaşlısı ,erkeği-kadınıyla  yoğun ilgi gösteren komşularımıza da teşekkür ediyorum.  İnşAllah her yıl tekrarlanarak  bu güzellik geleneğe dönüşür." dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2016 02:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barbarosulu 2016-06-28 21:38:44

Dernegimizin yapmış olduğu iftar yemeğin in doğru yerlere ulaşmış olduğunu görmek ve sizlerin bunu desteklemesi beni şahsım adına çok men etmiştir Allah cc hepinizden razı olsun

Avatar
hüseyin zırhoğlu 2016-09-27 17:13:10

çok güzel oldu emeği geçen herkese
teşekkür ederim

banner90