banner102

Sahipsiz Mesire Alanı!

Solaklı Vadisi üzerinde bulunan ve 2016 yılının Ekim ayında tamamlanan Tarihi Hapsiyaş Köprüsü çevresindeki Mesire alanı, sahipsiz şekilde çöp bahçesine döndü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Nisan 2018 Perşembe 19:12
Sahipsiz Mesire Alanı!

Konuyla ilgili 26 Temmuz 2017 tarihinde yaptığımız "Aslan yattığı yerden belli olur" başlıklı haber sonrası 29 Temmuz 2017 tarihinde Of Belediye Başkanlığından yazılı açıklama yapılıp alanın kendilerinin kontrolünde olmadığını Orman Bölge Müdürlüğü’ne devredilerek halkın kullanımına açılacak olduğu söylenerek sorunun duyarsız vatandaşlar tarafından ortaya çıktığı belirtildi.

Tamamlanalı 18 ay olan mesire alanının bu şekilde başıboş bırakılmasının büyük bir sorumsuzluk olduğunu belirten duyarlı vatandaşlar, bu alana yapılan büyük yatırımın bu şekilde sahipsiz ve kontrolsüz bırakılarak heba edilmesini devlete ve millete yapılan yanlış olduğunu ifade ederek, bir an önce bu sorumsuzluğun çözülmesi gerektiğini söylediler.

DEVİR İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR!

2017 yılının Temmuz ayında DSİ Bölge Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise, alanın devir işlemlerinin devam ettiğini, bu nedenle şu an için soruna çözüm üretme şanslarının bulunmadığı belirtildi.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.04.2018 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90