banner102

Saadet'ten Başhekim ve Of Radyo Ziyareti

Saadet Partisi başlattığı kardeşlik ziyaretlerini devam ettirirken bu haftaki ziyaretlerine Tıp Bayramı Haftası münasebeti ile Of Devlet Hastanesi Başhekimliği ile devam ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mart 2018 Cumartesi 15:10
Saadet'ten Başhekim ve Of Radyo Ziyareti
İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban Uysal'ı makamında ziyaret eden Saadet heyeti Başhekim Uysal ile bir müddet sohbet edip güncel konular ile ilgili müzakere yaptılar.

Karşılıklı sıcak bir sohbet havasında geçen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başhekim Uysal, bu kardeşliklerin çok önemli olduğunu, toplumumuzun her zamankinden daha fazla bu kardeşliklere ihtiyacı olduğunu söyledi.


Of Radyo Ziyareti

Ziyaretlerine aralıksız devam eden Saadet Heyeti Başhekimlik ziyaretinden sonra Of Radyo'yu ziyaret ederek güncel siyasi konularda fikir alışverişinde bulundular.



Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.03.2018 15:17
Anahtar Kelimeler:
Şaban Uysal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir durmuş 2018-03-25 20:39:20

şu saadet her yere atlıyor ne işiniz var hastanede radyoda bırakın bu milletin yakasını bu düzene uyun artık ayrılık yapmayın

Avatar
Faruk Keleş @kadir durmuş 2018-03-25 21:37:54

Kadir Durmuş kardeş, isminden anladığım kadarıyla sen Müslümansın.
Müslümanlığın gereği de LA diyerek İslam dinine girmek ve bunun için mücadele etmektir. Bu LA dediğimiz şey de bütün şer sistemlerdir. Bunu tarif etmeme gerek yok ama şunu anlamanı isterim. Kur'an ve Sünnete uymayan bütün düzenler şerdir.
Bu şer sisteme entegre olmak demek şerre ortak olmak demektir. Bunu teklif etmekte Müslümanın işi değildir.

Avatar
İDRİS MAŞALI 2018-03-28 19:07:07

SAADET BENCE MİLADINI DOLDURDU SİZİN HÜKÜMET ZAMANINIDA GÖRDÜK KAVGA GÜRÜLTÜ ZAM PAHALILIK .ŞİMDİ ALLAHA ŞÜKÜR HUZUR VAR FETÖ BİTTİ .CAMİLER ÇOĞALDI İMAM HATİP SAYISI ARTTI ÇOK ŞÜKÜR

banner90