banner102

Okumayan toplum sömürülür!

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Söyleşi ve İmza Günü' programında konuşma yapan Yazar Yusuf Asal kitap okumayan bir toplumun sömürülmekten kurtulamayacağını söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Nisan 2018 Cumartesi 19:02
Okumayan toplum sömürülür!

Yazarımla buluşuyorum başlığı altından düzenlenen Söyleşi ve İmza Töreni öğrencilerin katılımı ile Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Çocuklarla söyleşi şeklinde yaptığı konuşmada kitap okumanın önemine değinen yazar Yusuf Asal, dünyayı sömüren şer güçlerin toplumu istedikleri gibi yönlendirmelerinin asıl sebebinin okumayan bir toplum olduğunu ifade etti.

Söyleşi sonunda öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Asal, özellikle genç yaşta olanların okuması diğer yaşta olanlardan daha önemli olduğunu ifade ederek, milli ve manevi yönden kalkınmak için okumanın şart olduğunu söyledi.

Programın sonunda öğrencilerin aldığı kitapları imzalayan yazar Asal, tek tek öğrenciler ile görüşüp isimlerini kitaplara yazarak gönüllerini almaya çalıştı.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 14.04.2018 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90