banner102

Öğrencilerden Yardım Kermesi

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Suriye Doğu Guta'daki yardıma muhtaç Müslümanlar için yardım kermesi düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2018 Cuma 21:21
Öğrencilerden Yardım Kermesi

Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Konferans Salonunda yapılan bir günlük kermes programı ile öğretmen ve öğrenciler ile yardımsever vatandaşlar tarafından hazırlanan gıda ve giyim ürünleri kurulan stantlarda  satılarak elde edilen paralar, savaş halinde olan Suriye'nin Doğu Guta bölgesindeki yardıma muhtaç Müslümanlara gönderildi.

Yapılan bu yardım kermesinin yeterli olmadığını fakat bir nebze olsun fayda sağlamayı düşündükleri için yapıldığını söyleyen Of Anadolu İHL öğretmenleri ve öğrencileri, kermese destek verip maddi ve manevi yardımda bulunan herkese teşekkür ettiler.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.04.2018 21:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90