banner102

Of Saadet'ten Kaymakam Arslan'a ziyaret

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu başkanlığındaki bir heyetle Of Kaymakamı Eren Arslan'ı makamında ziyaret etti.

hamitk
hamitk
21 Temmuz 2016 Perşembe 08:51
Of Saadet'ten Kaymakam Arslan'a ziyaret
Kaymakam Arslan'ı ziyarete Vahapoğlu'nun yanısıra Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımıcısı ve Of Belediye Meclis Üyesi Nurettin Ulusal ve yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Alireisoğlu'da katıldı.


'BU ZORLUĞU ATLATACAĞIZ!'
15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası yaşanan gelişmelerle ilgili görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette Kaymakam Arslan; birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak boyle menfur bir hadiseyi el birliği ile atlatacaklarını belirtti. Bu tür sıkıntılı durumların üstünden milletçe geleceklerini belirtti. Of'ta 15 Temmuz gecesi ve sonrasında bu noktada alınması gerek2n tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.


'SAADET PARTİSİ HER ZAMAN MİLLİ İRADEDEN YANADIR'
Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu da, 'Kaymakamımız Eren Arslan beyin vurguladığı gibi devlet-millet olarak birarada durduğumuz sürece bu zorluğun üstesinden geleceğimize eminiz. Sürecin geliştiği ilk dakikadan beri milli iradenin yanında olduk. Zaten Genel Başkanımız F-16'lar TBMM'ye saldırırken bombalar altında yürüyerek meclise desteğe gitmiştir. Saadet Partisi olarak biz de bu noktada gereken katkıyı sonuna kadar sağlayacağımızı belirtmek için kaymakamımızı ziyaret ettik' dedi.


Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu'nun da bulunduğu toplantı da Kaymakam Arslan Saadet heyetine duyarlılıkları ve ilgileri nedeniyle teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.07.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90