banner102

İLLA BİRİLERİNE BİRŞEY Mİ OLSUN?

Of'un Sulaklı Mahallesi Sanayi Caddesi gerek araçlar için gerekse yayalar için sorun olmaya devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Ağustos 2018 Salı 20:29
İLLA BİRİLERİNE BİRŞEY Mİ OLSUN?
Yaklaşık 3 ay önce dökülen asfalt sonrası açık bırakılan logar çukurlarının aylardır kapanmamasına tepki gösteren cadde esnafı ve vatandaşlar şikayetlerini CİMER'e kadar ulaştırdılar.

Defalarca araçların düştüğü logar çukurlarının açık bırakılmasını 5 Temmuz 2018 tarihinde haber yaparak yetkililere seslenmiş ve haberimizden bir gün sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanları açık kalan logar çukurlarının bazılarını kapatmıştı. Fakat birçok logar çukurunun açık kalması gerek yayalar, gerekse araçlar için tehlike oluşturmaya devam ediyor.

Of'un Nabzı aracılığı ile yetkililere seslenen cadde esnafları ve vatandaşlar, bu logar çukurlarının yayalar ve araçlar için büyük bir tehlike olduğunu ve birçok araç ile çocuğun bu çukurlara düştüğünü söylediler.

ÇOCUKLARIMIZIN AYAKLARI MI KIRILSIN?

Özellikle gece çukurların büyük tehlike oluşturduğunu dillendiren vatandaşlar, "İlla birilerine birşey mi olması lazım ki bu logar çukurları kapatılsın? Çocuklarımızın ayakları mı kırılsın? Vatandaş çukurlara düşüp bir yerlerini mi kırsın? Araçlar çukurlara düşüp büyük zararlar mı görsün?" sorularını sorarak bir an önce bu çukurların kapatılmasını istediler.

BU CADDE NEDEN GÖRÜLMÜYOR?

Büyükşehir Belediyesinin birçok bölgede vatandaşların imdadına yetiştiğini, yolların yapılıp kaldırımların düzeltildiğini öve öve medyadan duyurduğunu söyleyen cadde esnafları, Of'un gerek araç gerekse yaya açısından işlek caddelerinden olan Sanayi Caddesini, Büyükşehir Belediyesin neden görmediğini sordular.

ÖNCEKİ HABERİMİZ...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.08.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90