banner102

İlçe Müftüsü İspiroğlu'na Saadet'ten ziyaret

Of İlçe Müftülüğüne yeni atanan Hüseyin İspiroğlu'na Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri hoş geldin ziyaretinden bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ağustos 2018 Cuma 16:20
İlçe Müftüsü İspiroğlu'na Saadet'ten ziyaret
İlçe Müftüsü Recep Onat'ın ilçede yaptığı 5,5 yıllık görevinin ardından Düzce Gümüşüova Müftülüğüne atanmasıyla boşalan İlçe Müftülük makamına Ordu Ulubey Müftüsü Hüseyin İspiroğlu atandı.

Atamasının ardından yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan yeni Müftü İspiroğlu'nu Saadet Partisi Of İlçe Başkanı ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek hoşgeldin temennilerini ilettiler.

Kısa süreli sohbet şeklinde geçen ziyaret sonrası İlçe Müftüsü İspiroğlu ve İlçe Başkanı Vahapoğlu birbirlerine hayırlı çalışmalarda başarılar dilediler.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.08.2018 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90