banner102

Hükümet Konağı İnşaatında İnceleme

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu inşaatına başlanan yeni Hükümet Konağında incelemelerde bulundular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Ağustos 2016 Salı 02:02
Hükümet Konağı İnşaatında İnceleme

Kaymakam Arslan ve Başkan Sarıalioğlu inşaatına başlanan ve hızla yükselen yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak inşaatın yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldılar.

Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun incelemelerine Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi iştirak etti.

DEV YATIRIMLAR SÜRECEK

Hükümet Konağı için başlayan çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Sarıalioğlu; "Of’umuz Hükümetimizin desteği ile dev kamu yatırımlarına kavuşmaya devam ediyor. Kamu binaları her yönden yenilenerek, vatandaşımızın hizmetine sunuluyor. Of’umuza uzun yıllar içinde bulundurduğu diğer kurumlarıyla hizmet veren Hükümet Konağı da tekrar yerinde yükseliyor. Yöresel mimari ile uyumlu olarak yeni Hükümet Konağımız tamamlandığında farklı yerlerde hizmet veren kurumlarımız tek çatı altına alınarak vatandaşlarımıza günümüz şartlarına uygun modern kamu hizmeti sunulacaktır. Tüm çalışmalarımızı vatandaşımızın daha modern bir ortamda hizmet almasını sağlamak amacıyla yerine getiriyoruz. Of’un hak ettiği noktaya gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu önemli eserin Oflu vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını şimdiden diliyorum" dedi.

Devletin imkanlarını vatandaşlara hizmet olarak sunma gayretinde olduğunu, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirten Kaymakam Arslan, “Yeni Hükümet Konağı Hizmet Binasının inşaatı hızlıca devam ediyor, inşallah zamanında tamamlanarak Of'umuzun hizmetinde olacak. Yeni Hükümet Konağının bütün kamu kurum kuruluşlarını bir arada bulundurularak, vatandaşın daha seri ve daha kolay hizmet alması sağlanacaktır. Yeni Hükümet Konağımızın Oflu vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 02:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90