banner102

GELECEĞİN MİMARI SİZLERSİNİZ..

Yeryüzünde adaletin, huzurun, iyinin, güzelin ve faydalının teminine vesile olacak çok kıymetli öğretmenlerimiz: Sizlerin elleriyle yetişecek nesil bu ülke ve dünyayı şekillendirecek.. Sizler vesilesi ile huzur gelecek, refah gelecek..

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Aralık 2017 Cuma 17:40
GELECEĞİN MİMARI SİZLERSİNİZ..
Kıymetli öğretmenlerimiz, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' anlayışı ile yetiştireceğiniz nesil, hem ülkemize hem de dünyaya şekil verecektir. Sizlerin elleriyle ailenin temelini oluşturacak ve çocuğunu insanlığa adayan ana-babalar yetişecek. Sizlerin vesilesi ile ahlak ve maneviyatına bağlı ülkemizi yönetecek liderler, İllerimizi idare edecek Valiler, İlçelerimize şekil verecek Kaymakam ve Belediye Başkanları yetişecektir. Kısaca sizlerin vesilesi ile dünya şekillenecektir.   

Sevgili Peygamberimizin (Sallallahu Aleyhi Vesellem) övdüğü geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yetiştiren ve hayata kazandıran kıymetli öğretmenlerimizin sadece yılda bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini düşünüyoruz.

Başta eğitim sisteminin kökten değiştirilerek öğretmenlerimizin daha rahat ortamlarda eğitim vermeleri sağlanmalıdır. Hakk'a dayalı bir eğitim sistemi ile hem öğretmenlerimiz, hem de eğitilen öğrencilerimiz huzur bulacak ve gerçek manada geleceğimizin teminatı olacaklardır.

Temelinde 'Önce Ahlak ve Maneviyat' olan bir eğitim sistemi, öğretmenlerimizin huzuruna, ülkemizin de refahına vesile olacaktır. Dinini ve ülkesini seven, inancını ve tarihini bilen, büyüğüne ve küçüğüne saygılı olan bir nesil, hem ülkemiz için hem de bütün insanlık için kurtuluş anahtarıdır. Bunu gerçekleştirecek olan da, başta yöneticilerimizin eğitim sistemini Hakk'a dayalı yapmaları ve kıymetli öğretmenlerimizin de fedakarlıkları olacaktır.

Okulda yetişen her öğrencinin anne-baba olacağını düşünerek, her anne-babanın birer öğretmen olduğunu ve kendi evlatlarının temel eğitimini vermeleri gerektiğini de bilmemiz gerekir. Bu anlamda dinimizin bekası, ülkemizin geleceği için her vatandaşa büyük görevler düşmektedir. Nasıl ki öğretmenlerimizden öğrencilere örnek olmalarını istiyorsak, bütün vatandaşların da kendileri dışındaki insanlara örnek olmaları gerekmektedir.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.12.2017 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90