banner102

BU MÜCADELEDE BİZDE VARIZ!

Hükümet tarafından enflasyonla mücadele kapsamında ülke genelinde başlatılan indirim kampanyasına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği de ‘Varız’ sloganı ile destek verip, 81 il 160 ilçede yer alan 365 oda ve borsa ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyeleri de “indirim kampanyasına” katılım için davet etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ekim 2018 Çarşamba 14:53

Bu kapsamda Of Ticaret ve Sanayi Odası meslek komiteleri, meclis ve yönetim kuruluna yapılan bilgilendirmeler  sonrasında  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal SARAL  konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

ODA OLARAK TAM DESTEK VERİYORUZ

Hükümet tarafından Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına Of Ticaret ve Sanayi Odası olarak tam destek verdiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral, yapılan bu çalışmayı üyelerine bildirdiklerini ve aynı zamanda sosyal medya hesapları, web sitesi, afiş, bilboard vb araçlarla gerekli duyuruları yaptıklarını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

"Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren üyelerimizi, tüccar,  sanayici ve  esnafımızı, asgari üç ay sürmesi planlanan İndirim kampanyasına  katılmaya davet ediyoruz. Kampanyaya destek vermek isteyen üyelerimiz   odamıza  başvurarak katılabilecekler. Konu ile ilgili bilgilere web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan da ulaşabilirler.

Ayrıca kampanyaya katılan üyelerimizi  verecekleri destek nedeniyle onurlandırıp duyuracağız.

OF  OLARAK GEREKEN FEDAKARLIĞI GÖSTERECEĞİZ

Ülkemizin çimentosu olan yöre halkı her zaman ülkenin geçirdiği zor şartlarda elini taşın altına koymuştur. Of  olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu mücadele de yine ön sıralarda yer alacığımıza, inanıyoruz.

Kamu ve özel sektör arasındaki güçlü işbirliği ile içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci de geride bırakacağız.

Yöre insanımız ülkemizin en kötü günlerinde  ülkesi ve milleti için ne gerekiyorsa her zaman yapmıştır, yapmaya da devam edecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın .

Türkiye olarak sadece belli bir kesime bırakılamayacak bu mücadelede  aynı hedefe milli mücadele ruhuyla kenetlenmeliyiz. Bu mücadelede,  devletimizin ve milletimizin yanında yer almalıyız. 

10 İNDİRİM KAMPANYASI

Bu duygu ve düşüncelerle, hem firmalarımızın hem de milletimizin, enflasyonla mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inanıyor, üyelerimizi, milli mücadele  ruhuyla Tüketici Fiyat Endeksinde yer alan 407 kalem  ürün ve hizmetlerde asgari yüzde 10 indirim kampanyasına  katılmaya  davet ediyoruz ,  VARIZ  diyoruz,  kampanyaya katılacak üyelerimize teşekkür ediyoruz.” 


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.10.2018 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90