banner102

Ak Parti'den Medya Derneğine ziyaret

Of’un önemli Sivil Toplum Kuruluşu olan Of Medya Derneği kongresini yaparak yeni yönetimini oluşturdu. Ak Parti Of İlçe yönetimi İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu’nun başkanlığında kongresini yeni yapan Of Medya Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ekim 2018 Salı 17:49
Ak Parti'den Medya Derneğine ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu ve yönetiminin ziyareti Of Havadis Gazetesi ofisinde gerçekleşti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve ziyaretle ilgili  konuşan Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, “ Sayın başkana ve yönetimine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Toplumun sesi olma anlayışıyla yola çıkan derneğimiz yapıcı eleştirilerle halkın sesi olmaya, toplum için fikirler üretmeye çalışıyor. Amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değildir. Gücümüz kadar, aklımızın ve fikrimizin erdiği kadar iyi niyetle toplumun kanaat önderleri olmaya devam edeceğiz.Önümüzde bir yerel seçim var. Of için, halkımız için hayırlı olanı belirlemelerinde Rabbim yardımcılarınız olsun. Seçimlerin karnaval havasında, dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini diliyorum. Allah hayırlı hizmetlerde azminizi ve gayretinizi artırsın. Ziyaretleriniz için tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diyerek duygularını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı M. Hakan Terzioğlu da ziyarette yaptığı konuşmada;” Yapmış olduğunuz kongreniz hayırlı olsun. Seçimleriniz nedeniyle sizleri tebrik ediyorum. Derdimiz Of ve Of’un sorunlarıdır. Of’a önemli hizmetler kazandırdık.Stadyum inşaatı devam ediyor. SGK ve Emniyet Müdürlüğümüz bitmek üzere. Bunlar içinde en yavaş ilerleyen hastane inşaatı. Kıyıcık’taki Jandarma Komutanlığımız binamızın parası çıktı. Of’umuz inşallah güzel bir hizmet binasına daha kavuşacaktır. Eski hapishanenin yerine Adalet Sarayı sözünü de aldık. İnşallah Of Adalet Sarayına da kavuşacaktır.  Yerel seçimlerde süreç henüz başlamadı. Fakat konuyla ilgili hafta sonu Cumhurbaşkanımızın daveti üzerine İlçe Başkanları olarak Ankara’da toplanacağız. Yerel seçimlerde de inşallah istişare kültürü ile hareket edeceğiz. Yeni yönetiminizin size ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Ak Parti Of İlçe yönetiminin  Of Medya Derneğine hayırlı olsun ziyaretine Dernek Başkanı İzzet Keleş, Başkan Yardımcısı Fahri Hacıcaferoğlu, Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Yaşar, Ak Parti  İlçe Başkanı  M.Hakan Terzioğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 09.10.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90