banner102

Abdurrahman Muratoğlu Dualarla Defnedildi

Dün gece geç saatlerde Of Çaykara Karayolu üzeri Teknoloji Fakültesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Abdurrahman Muratoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Haziran 2016 Cumartesi 13:05
Abdurrahman Muratoğlu Dualarla Defnedildi

Genç yaşta trafik kazası sonucu vefat eden, Of esnaflarından Ali (Hikmet) oğlu Abdurrahman Muratoğlu (23) Of İrfanlı Mahallesi Fatih Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

Sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Abdurrahman Muratoğlu'nun cenaze törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Sivil Toplum ve Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of'un Nabzı ailesi olarak genç yaşta dünya hayatına elveda deyip, ahiret hayatına merhaba diyen Abdurrahman kardeşimize Yüce Allah'tan (Celle Celalühü) Rahmet, tüm sevenlerine de Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 29.06.2016 13:57
Anahtar Kelimeler:
Abdurrahman Muratoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mc 2016-06-19 03:45:45

Allah rahmet eylesin pırıl pırıl bir çocuk ailesine allahdan sabırlar dilerim

Avatar
oflu teyzen 2016-06-20 16:00:45

Bakislarin ne güzel yavrum allahim anana babana tüm sevdiklerine Sabirler versin

Avatar
Abdullah AKSOY 2016-06-29 10:49:18

mekanın cennet olsun geride kalanlarına rabbim bol sabırlar versin

banner90