banner102

İsrail oğulları kınamaktan anlamaz nitekim yetki merciinde olup onları kınayanlar milleti her seferinde aldattığı gibi (onların tabirleriyle) bu kınama meselesinde de aldatıyorlar.

Şimdi sorabilirsiniz tamam birkaç meselede aldattılar da bu meselede de mi aldattılar?? Bunlar dini bütün insanlar böyle bir şey yapmazlar

Şöyle son bir haftadır iddia edilenlere bakalım ki eğer bir meselede bir iddia ortaya atılıyor ve iddia edilen işler yapılmıyorsa bu iddianın muhatapları bunu tekzip ederler bu tekziplerininde kabulu için aldatmıyor kandırmıyor oyalamıyor ve örtbas etmiyor olmaları gerekir.

İDDİA VE SORULAR

1-Küdüs mitingi yapıldığı cuma gününden sonra Türkiye'den İsrailoğullarının işgal etmiş olduğu topraklara onlar adına PETROL AKTARILDI MI???

2- Iğdır ovası  milletin elinden zorla alınıp dönümü 2 bin lira gibi cüzi fiyata onların şirketlerine toprak olarak satıldı mı???

3-Harran ovasının yarısı onlara ve yandaş şirketlerine satıldı mı???

4-Manavgat çayının suyu İsrailoğullarına boğulmaları için gitmesi gerekiyorken hayat vermek için gidiyor mu?

5-Bu saymış olduğumuz topraklar 1. derece sit alanı değil mi?? ve Manavgat çayı Türkiye'nin en kaliteli suyu değil mi??

6- Türkiye tarımda çıkmazdayken mevzu bahis işgalcilerden gdo'lu tohum Harran ve Iğdır ovaları karşılığı mı alınıyor?

7-Türkiye'de toprak mülkü ihtiva eden kanun ne içeriyor???

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90