banner102

Hayrat Saadet Çalışmalarına Hız Kattı

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanlığı 2018 yılına hızlı başlayarak faaliyetlerini yopunlaştırdı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Mart 2018 Salı 18:40
Hayrat Saadet Çalışmalarına Hız Kattı

Aylık İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Behram Yıldız, kısaca yaptıkları çalışmaları anlatarak gündeme ilişkinde kısa açıklama yaptı.

İl Başkanı Cevat Kur'un da iştirak ettiği İlçe Divan Toplantısında konuşma yapan İlçe Başkanı Yıldız, Hayrat İlçe teşkilatı olarak 2018 yılının ilk ayından bu yana yoğun bir şekilde seçimlere hazırlık yaptıklarını ve faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını ifade etti.

Düzenli şekilde haftalık ve aylık ilçe divan toplantılarını yaptıklarını ifade eden Yıldız, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

AK PARTİ HAYRAT İLÇE BAŞKANLIĞİ ZİYARETİ

"Her Cuma günü Hayrat Parti binamızda gerçekleşen yönetim kurul toplantılarına ilaveten. Aylık ilçe divan toplantılarımızda gerçekleştiriyoruz Mart ayı yoğunluk kazanan faaliyetlerimize ilaveten siyasi parti ziyaretlerimizin ikincisini Ak Parti Hayrat İlçe Başkanlığına yaptık. Kendilerine seçim kanunu ile ilgili önerilerimizi kapsayan kitapçığımızı sunduk. Gayet samimi bir hava içinde geçen görüşmemizden sonra toplu bir fotoğraf çektirerek ziyaretimizi tamamladık.

HAYRAT ÇAY FABRİKASI ZİYARETİ

İlçemizin tek sanayi kuruluşu olan benimde geçmişte emekli olduğum Hayrat Çay fabrikasına yaptığımız ziyarette Müdür Bülent bey ile çayın durumu ve yöremiz ile ilgili konuştuk. Kendisi de bir çay üreticisi olan Bülent Delireisoğlu fabrikanın kapasite 2018 üretimine hazır olduğunu vurguladı.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ETKİNLİKLERİ

İl Başkanızın da katılımı ile gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleri ve abisi vefat eden yönetim kurulu üyemiz Servet Özkanca ziyaretinin akabinde 18 Mart Çanakkale zaferinin103.yıldönümü ve Şehitler haftası nedeni ile Hayrat'ta Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklere iştirak ettik.

İFTİRA VE HAKARETLER BİZİ ÜZÜYOR

Bilge liderimiz Temel Karamollaoğlu'nun kamuoyu üzerinde olumlu etkilerini her yerde görüyoruz ve mutlu oluyoruz. Lâkin bunun aksi yönünde olan ailevi hakaretlere bile varan dedikodular gerçekten bizleri üzmektedir. Bir Müslümana asla yakışmayan münafıkça bu söylentileri çıkaran ve dile getirenleri yüce Mevlamıza havale ediyoruz. Çünkü bu ülke için gecesini gündüzüne katan Milli Görüş'ün her aşamasında görev alan bu değerli insana yapılan bu haksız eleştiriler hep o malum besleme tabir edilen medya ve kanalizasyonlardan çıkıyor.

MEHMETÇİĞİN EŞSİZ ZAFERİ

18 Mart Çanakkale zafer yıldönümünde Afrin operasyonuna iştirak eden askerlerimiz bizleri adeta sevince boğarak Afrin merkezi ele geçirdiler. Kahraman Mehmetçiğin bu eşsiz zaferi üzerinden siyaset yapan bu şekilde kirli tezgah kuranların tezgahını başına yıksın. Cephede şehit düşen askerlerin siyasi kimliği asla tartışılmıyor ama parti kongrelerinde kendisi gibi düşünmeyenlere karşı hain yaftasını vurabiliyorlar. Bu milletin kardeşlik dokusuna zarar veremeyecekler. Bu aziz millet bu badireden de alnının akı ile çıkacaktır inşAllah."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.03.2018 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
temel kala 2018-03-21 19:19:20

bir saadet partisi eksikti bırakın bu siyaseti ak partide her aradığınız var size ne gerek

banner90