banner102

Trabzon Saadet Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Trabzon Milletvekillerini düzenlenen iftar programı ile kamuoyuna tanıttı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Mayıs 2018 Pazar 01:17
Trabzon Saadet Adaylarını Tanıttı

Trabzon'da düzenlenen iftar programında kamuoyuna tanıtılan Trabzon Milletvekili adayları iftar yemeği öncesi kısa selamlama konuşmaları yaparak, yapacakları çalışmaları katılımcılara anlattı.

SAVAŞ DEĞİL HİZMET YARIŞI

İl Başkanlığı görevinden Milletvekili Adaylığı için ayrılan Cevat Kurt, önümüzde bir seçim olduğunu,bu seçimde birlik içerisinde, kardeşlik hukukuna riayet ederek seçim çalışmalarının yapılması gerektiğini söyleyerek, "Bu seçimin savaş değil hizmet yarışı olduğunu herkesin bilmesi ve ona göre çalışma yapması gerekiyor. Özellikle de içinde bulunduğumuz ramazan ayının manevi iklimine uygun üslup ve davranışlar ortaya koymalıyız." dedi.

TRABZON'UN EN GENÇ ADAYI

Trabzon’un en genç milletvekili adayı olan 22 yaşındaki KTÜ Bilgisayar öğretmenliği öğrencisi Furkan Enes Kocagöz,  yaptığı konuşma ile programa katılanları coşturdu. Adaylık süreci boyunca yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Karagöz, gençlerden oluşan ekibi ile Trabzon'u ev ev, sokak sokak, kapı kapı gezeceklerini ve herkese davalarını anlatacaklarını söyledi. Kocagöz, üniversiteli gençlerden oluşan ekibine ve tüm öğrencilere, gerçekleşecek üniversite sınavlarında başarılar dileyerek, "Ne yaparlarsa yapsınlar meclise gireceğiz" dedi.

ENGLLER BİZİ ÇELİKLEŞTİRİYOR

Adaylardan Araklı Belediyesi eski Belediye Başkanı Ümit Çebi de yaptığı konuşmada,  algı operasyonları ile önlerine engel koymaya çalıştıklarını ifade ederek, "Bu engeller sadece bizim değil Hz. Adem’den kıyamete kadar Hak dava için mücadele edenlerin önüne çıkacak olan engellerdir. Biz bunları İslam tarihinde, Osmanlı tarihlerinde ve Kurtuluş Savaşı’nda görmüş bir ümmetiz. Bütün bu engeller bizlerin çelikleşmesi için bir fırsat olduğunu bilmeliyiz." diyerek ne kadar engel koyarlarsa koysunlar bu seçimde meclise gireceklerini söyledi.

6 Adayın yer aldığı listede sırasıyla şu adaylar yer aldı: Cevat Kurt, Murat Özcan, Ümit İsmailçebi, Furkan Kocagöz, İbrahim Baş ve Mehmet Uz

Yapılan selamlama konuşmalarından sonra çekilen toplu fotoğraf ve verilen iftar yemeği ile program son buldu.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.05.2018 01:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mülayim 2018-05-29 00:47:42

CHP partisiyle beraber oldunuz şimdi mutlu musunuz asla ak partiyi deviremezsiniz biz tek başımıza iktidarız kıskanın

banner90