banner102

ARTIK YETER! AYAĞA KALK!

Anadolu Gençlik Derneği, Amerika'nın Kudüs'e yönelik küstah adımına karşı meydanlara inme kararı aldı. "Oturmak, Beklemek, Artık Yeter!Ayağa Kalk! KUDÜS İSLAMINDIR!" sloganları ile sokağa inecek olan AGD, Trabzon'da da bugün saat 12.30 da Meydan Parkında toplanarak basın açıklaması yapacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2017 Çarşamba 11:18
ARTIK YETER! AYAĞA KALK!
Filistin direnişinin daima yanında yer alan Anadolu Gençlik Derneği, Amerika'nın Kudüs'e yönelik küstah adımına karşı meydanlara inme kararı aldı.

AGD Genel Başkanı Salih Turhan, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

AGD Başkanı Turhan'ın yapmış olduğu açıklamalar şu şekilde:

BIRAKIN KÜDÜS'Ü TELAVİV'İ DAHİ KABUL ETMEYİZ

“İlk kıblemiz Kudüs 'le ilgili hadsiz bir tasarruf abd 'yi de İsraili de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakır. Biz bırakın Kudüs'ün İsralin başkenti olmasını Telavivi İsrailin başkenti olarak kabul etmiyoruz."

Artık Yeter! Ayağa Kalk! sloganları ile Tüm Türkiye 'de basın açıklamalarında buluşuyoruz. Detaylar resmi sayfalarımızdan ilan edilecektir." ifadelerini kullandı.

TRABZON MEYDAN PARKINDA TOPLANIYORUZ!

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon şubesinden yapılan duyuruda, "Tüm Türkiye'de ve Trabzon’da Çarşamba 12.30 da Meydanda basın açıklamalarında buluşuyoruz. Herkesi tepki vermeye davet ediyoruz. " mesajı verildi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 07.12.2017 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adil kurt 2017-12-07 08:11:27

şu saadet nerede ne yapacağını iyi biliyor şimdide kudüs

banner90