banner102

'Evet yorulduk,uykumuz geldi çoğu zaman üşüdük,yeri geldi titredik ama hiç yılmadık, yolumuzdan dönmedik din için, vatan için buradayız #bestlerdereler #şırnak 'Diyor piyade onbaşı Mehmet Volkan terhisine sekiz gün kala, 24 yaşında.. İçinde bir hafta sonra terhis olup memlekete gitmenin heyecanıyla  sabahın ilk saatlerinde hainlerin uzun namlulu silahlarına ve roketatarlarına hedef oluyor.. 

Bir vatan evladı daha hayallerini, umutlarını, heveslerini bırakıyor Şırnak'ta. Bir anneye daha al bayrağa sarılı ahretlik bir acı halinde dönüyor bakmaya kıyamadığı yavrusu. Televizyonda 15 saniye geçer, gazetede ufak bir köşe, duyar mıyız? ilgimizi çeker mi? 

Adanalı bir Mehmet vardı herkesin oğlu kadar kahvaltı yapmayı hak eden lakin kahvaltı saatinde şahadet şerbeti içen der ve hüzünlenir miyiz? İşimize gidemeyecek hale gelir miyiz? Gününüz bir cenaze gününe döner mi? yaşlı gözlerle Adana'da ki o bayraklı evin bir ferdi gibi yaşar mıyız o günü? Bir kıyamet gelir de tarumar olur mu zihnimiz? Yoksa televizyon da haber olduğu saniye kadar yüzümüz dökülürde sonra devam mı ederiz dünyalık işlere..

                                    
16 Nisan 2018 sabahı silah arkadaşı Çorumlu er Baki Afşar(21) ve uzman çavuş ağabeyi Muğdat Çelik(44) ile şahadete yürümeleri olağan bir hadise gibi geliyorsa bize işte o zaman yazıklar olsun..

Verdiğimiz oyun, kazandığımız iktidarın, elde ettiğimiz siyasi zaferin ve politik itibarın hiç bir ehemmiyeti yoktur gözümde, halen bu vatanın kınalı kuzuları Şırnak'ta, Hakkari'de toprak ile hemhal oluyorsalar şayet..  Ateş ocağınıza düşmediği için yanmıyorsa içiniz, sizde ocağınıza ateş düşeceği günü bekleyiniz..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A. 2018-04-18 19:00:57

Kalemine yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın keşke herkes senin kadar farkında olabilse vaziyetin.. herkes kendini düşünür olmuş.. ateş gerçekten düştüğü yeri yakıyor sadece gerisi yalan

Avatar
Sss 2018-04-18 20:04:23

Şurda adamakıllı yazı yazan olaylara objektif bakan bir sen varsın kıymetin biline.

Avatar
Ömür Yaşar Kondel @Sss 2018-04-19 14:52:42

Saolun..

Avatar
Ömür Yaşar Kondel @A. 2018-04-19 14:54:05

Teşekkür ederim.

banner90