banner102

Bisiklet ölümüne sebep oldu!

Küçük Zeynep'in ölümüne bisiklet sebep oldu. Dernekpazarı Yenice Mahallesinde bisikletten düşen çocuk hayatını kaybetti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ekim 2018 Salı 01:41
Bisiklet ölümüne sebep oldu!
 Edinilen bilgiye göre Derbekpazarı ilçesinde 7 . Sınıf öğrencisi olan Zeynep Çiftçi 29 Eylül Cumartesi günü mahallesinde bisikletten düşerek yaralandı.

Bisikletten düşen 7. Sınıf öğrencisi küçük Zeynep, bisikletin direksiyonu karnına denk gelmesi ile yaralanarak  Of devlet Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan ilk müdahale ve çekilen röntgenlerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmayacak taburcu edilmişti. 

30 Eylül Pazar günü tekrar rahatsızlanan minik Zeynep tekrar Of devlet Hastanesine getirilerek ilk müdahaleden sonra Farabi Hastenesine sevk edilmiş ve  hemen ameliyata alınmıştı.

Küçük Zeynep ameliyat sonrası kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zeynep Dernekpazarı Atatürk ilkokulu 7 sınıfta okuyordu. Babası Yenice Mahallesi İmam Hatibi Mehmet Çiftçi.

Cenazesi  bugün (2 Ekim Salı) öğlen namazını müteakiben Çaykara Merkez Camiinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verilecek

Taka Gazetesi

Son Güncelleme: 02.10.2018 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90